Badkamer Led inbouwspots IP44

Dompel waterdichte badkamer led inbouwspots

Bedenk je maar eens hoeveel tijd je doorbrengt in de badkamer. ’s Ochtend poets je er je tanden, neem je een douche, en ’s avonds wil je misschien lekker languit in bad liggen om te ontspannen. Hiervoor is natuurlijk mooie, sfeervolle verlichting nodig, zodat jij je echt prettig kunt voelen op al deze momenten in de badkamer. Led inbouwspots badkamer zijn natuurlijk ideaal voor het creëren van een sfeervolle verlichting in de badkamer. Je hebt vast al wel eens deze mooie led spots boven een douche of badkuip gezien, of bijvoorbeeld rond de spiegel voor wat extra effecten. Maar wat dacht je van led inbouw spots badkamer ín de badkuip, de douche of de wasbak? Dit zorgt voor extra mooie en sfeervolle verlichting. Helaas kunnen niet alle lampen hiertegen: je hebt speciale dompel waterdichte badkamer led inbouwspots nodig. Waar moet je opletten bij het aanschaffen van deze lampen?

Wat zijn dompel waterdichte badkamer led inbouwspots?

Dompel waterdichte inbouwspots moeten optimaal beschermd zijn tegen water, omdat ze natuurlijk veel water over zich heen krijgen in het bad, de douche of de wasbak. Daarom zit er een speciale, waterafstotende coating omheen die de spots zelf beveiligd.

douche-spots

Badkamer led inbouwspots IP44 in een plafond

Je kunt dompel waterdichte badkamer led inbouwspots herkennen aan een IP67-waarde. Elke inbouwspot heeft een IP-waarde die staat voor de mate van waterdichtheid, en IP67 houdt dus in dat de spot tegen heel veel water kan.

Verschillende soorten dompel waterdichte led inbouwspots badkamer

Het kan lastig zijn om goede badkamer led inbouwspots te vinden met een IP67-waarde, omdat ze zo goed beveiligd moeten zijn tegen water. Er zijn echter wel verschillende soorten beschikbaar, in de vorm van spots of led strips. Je hebt ze in verschillende kleuren, bijvoorbeeld aluminium of wit, zodat je kunt kiezen of je de kleur laat wegvallen in de badkuip of wasbak, of dat je ze juist zichtbaar wilt maken. Het maakt niet uit wat je precies kiest, met dompel waterdichte badkamer led inbouwspots zal je altijd een prachtig sfeervolle badkamer hebben, waarin je lekker kunt ontspannen.

Advertenties