Led inbouwlamp in de badkamer

De badkamer is de plaats waar je het huis binnenkomt, en waar gasten dus ook direct de eerste indruk krijgen van de stijl van je huis. Het is bewezen dat met deze eerste indruk ook direct een beeld van jou als bewoner wordt gevormd, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de badkamer de sfeer uitstraalt die jij zou willen. Door gebruik te maken van een led inbouwspots badkamer kom je al een heel eind. Je kunt namelijk kiezen uit allerlei verschillende soorten, kleuren en maten voor de led inbouwlamp die bij jou en je interieur past. Kies bijvoorbeeld voor één grote led inbouwlamp in het plafond, of voor meerdere kleinere die je verspreidt door de badkamer. Of licht bepaalde mooie voorwerpen uit met behulp van een led inbouwlamp als accentverlichting.

Welke led inbouwlamp is geschikt voor in de badkamer?

Je kunt ervoor kiezen om in het plafond van de badkamer een grote led inbouwspot te plaatsen, bijvoorbeeld van 10 watt. Deze is in staat om veel licht uit te stralen, en zorgt dus voor een warm welkom wanneer je thuiskomt of wanneer je gasten binnenkomen. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere kleinere spots in het plafond of in de muren te plaatsen. Dit zorgt voor een gezellige sfeer.

Led inbouwspots als accentverlichting in de badkamer

Wanneer je een mooi meubelstuk, een beeld of een schilderij in de badkamer hebt staan of hangen, kun je deze uitlichten met behulp van een badkamer led inbouwspot. Met een led inbouwlamp als accent verlichting kun je het licht op het beeld, het meubel of het schilderij laten schijnen, waardoor je op een mooie manier de aandacht hier naartoe kunt trekken. Je kunt hiervoor een kantelbare led inbouwlamp gebruiken, die je in de muur of het plafond bevestigt. Vervolgens kun je deze in de armatuur zo draaien dat het licht op het voorwerp schijnt, zodat het goed wordt uitgelicht. Hiermee creëer je een mooie sfeer in de badkamer.

Advertenties